Hedesunda Bed and Breakfast

Boka rum

Information och bokning

Vänligen kontakta oss på telefon 072 555 96 18 eller info@hedesundabedandbreakfast.se

Rabatt ges för arbetsvecka (min 4 nätter).

Incheckning och utcheckning

Incheckning från kl 14.00. Utcheckning senast kl 11.00

Betalning

Betalning med VISA, Mastercard eller kontant vid incheckningen.

Företagskunder kan vi fakturera. Rummen ska vara betalda vid incheckningen. För längre vistelser sker fakturering veckovis.

Om oss

Utsikt mot silvergruvan

Hedesunda ligger vid den vackra Dalälven. Hedesunda Bed and Breakfast har sina rum i olika byggnader kring torget i byn Brunn, i centrala Hedesunda. Hedesunda består av många små byar och bebyggelsen har härlig mix av gammalt och nytt. Runt Brunn finns gårdar med djur som betar i hagarna. Vid torget finns matställen och butiker.

Hedesunda Bed & Breakfast har öppet året runt.

Gästrikeleden går igenom Hedesunda och det finns också fina vandringleder i och kring Färnebofjärdens Nationalpark. Nedre Dalälven har ett av det artrikaste fiskebestånden i hela landet, med över 30 olika arter. Området har också ett rikt fågelliv.

Hedesunda Bed and Breakfast ingår i Silverbrunn AB. Enligt sägner ska det här en gång ha funnits en silvergruva i Brunn och det sägs att Fru Lura vaktar silverskatten i berget. En ek ska ha planterats på ett av de igenlagda gruvhålen. Utgrävningar har visat att det fanns ett gruvhål under eken.

Vi är omgivna av lantbruk och prunkande trädgårdar. Duktiga producenter som förser oss med fantastiska råvaror. Frukost ingår i rumspriset.

Varmt välkomna till Hedesunda Bed & Breakfast!